Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγριολούλουδα

Αρχική » Oneiro » αγριολούλουδα

Ονειροκρίτης αγριολούλουδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγριολούλουδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

    πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

  • Το μαλλιοτράβηγμα είναι ένα κατεξοχήν γυναικείο φαινόμενο που συνήθως αναφέρεται σε τσακωμό μεταξύ γυναικών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε αταξίες και ζαβολιές, ακόμη και αν σας επιπλήττουν, σημαίνει πως διαθέτετε γοητευτικό χαρακτήρα και κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων δίχως την παραμικρή προσπάθεια.
    Αν δείτε ότι το σπίτι σας βρίσκεται σε αταξία, τότε θα περάσετε μια μεγάλη αναστάτωση.

  • Αν ακούσατε κάποιο περίεργο θόρυβο στο όνειρο σας, πιθανόν να λάβετε άσχημες ειδήσεις ή δυσάρεστα νέα.

    Αν δείτε πως βρισκόσασταν σε ένα χώρο με πάρα πολύ θόρυβο, θα πρέπει να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας καθώς θα προκύψει μεγάλος ανταγωνισμός.

  • Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

  • Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - αγριολούλουδα