Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγριοφερνόντουσαν

Αρχική » Oneiro » αγριοφερνόντουσαν

Ονειροκρίτης αγριοφερνόντουσαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγριοφερνόντουσαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι υποκύπτετε σε πειρασμό (σαρκικό ή όποια άλλο), να περιμένετε συμφορές που θα οφείλονται σε ολέθριους δικούς σας χειρισμούς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι κοιμάστε και βλέπετε όνειρο, και μάλιστα αυτό είναι εφιάλτης τότε καλύτερα θα ήταν για λίγο καιρό να ξεκουραστείτε για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας.

  • Η εργασία και ο μόχθος θεωρούνται από τον ονειροκρίτη ως πολύ καλό όνειρο, καθώς δείχνουν ότι έχετε σοβαρούς στόχους τους οποίους είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μετέχετε σε τυχερά παιχνίδια (ζάρια, χαρτιά, κλπ.), καλό θα είναι να αναθεωρήσετε μια απόφαση σας για συμμετοχή σε ριψοκίνδυνη επιχείρηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δέχεστε το δάγκωνα ενός ζώου ή εντόμου, λυσσασμένου ή δηλητηριώδους , τότε σημαίνει ότι έχετε πολλούς εχθρούς που καραδοκούν να σας καταστρέψουν και ψάχνουν να βρουν μία ευκαιρία, η οποία θα τους δοθεί πολύ σύντομα αν δεν είστε προετοιμασμένοι και προφυλαγμένοι.

Εγγραφή στο RSS - αγριοφερνόντουσαν