Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγριόγατος

Αρχική » Oneiro » αγριόγατος

Ονειροκρίτης αγριόγατος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγριόγατος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ένα άδειο καζάνι είτε παρατημένο είτε βρώμικο,τότε δυστυχώς οι προσπάθειες για ό,τι κάνετε θα αποβούν άκαρπες.
    Αν όμως το καζάνι που δείτε είναι γεμάτο με φαγητό ή γενικά γεμάτο με κάτι, τότε θα έχετε χαρά και πλούσια κέρδη.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας, ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος και κανένας δεν μπορεί να σας δει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι έχετε γίνει πολύ αλαζονικός και ότι εθελοτυφλείτε.

  • Τα αισθήματα και τα συναισθήματα στα όνειρα δείχνουν γενικά άνθρωπο που διακατέχεται από φοβίες και άγχη.

    Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η ύπαρξη συναισθημάτων στα όνειρα σχετίζεται άμεσα με την κανονική ζωή μας και δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δέχεστε το δάγκωνα ενός ζώου ή εντόμου, λυσσασμένου ή δηλητηριώδους , τότε σημαίνει ότι έχετε πολλούς εχθρούς που καραδοκούν να σας καταστρέψουν και ψάχνουν να βρουν μία ευκαιρία, η οποία θα τους δοθεί πολύ σύντομα αν δεν είστε προετοιμασμένοι και προφυλαγμένοι.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ξαφνικά και ανεξήγητα αποκτήσατε ουρά, τότε κάποιο μυστικό σας που θα αποκαλυφθεί θα θέσει σε δοκιμασία την ερωτική σας σχέση.

    Αν δείτε εντυπωσιακή και πλούσια ουρά ζώου, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς και πλούτο.

Εγγραφή στο RSS - αγριόγατος