Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγροδίαιτε

Αρχική » Oneiro » αγροδίαιτε

Ονειροκρίτης αγροδίαιτε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγροδίαιτε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα παξιμάδια, στα όνειρα, θεωρούνται από τον ονειροκρίτη, σύμβολα αισθηματικής και συναισθηματικής ισορροπίας.
    Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε παξιμάδια, να περιμένετε στέρεες σχέσεις, με γνήσια και αμοιβαία αισθήματα όσον αφορά τα συναισθηματικά σας.

  • Στα όνειρα γενικά τα περιττώματα συμβολίζουν οικονομικό κέρδος.

    Εάν δείτε ότι έχετε διάρροια, τότε να περιμένετε ένα πιθανό αλλά και αναπάντεχο οικονομικό κέρδος το οποίο θα έρθει γρήγορα.

  • Επειδή η γραφειοκρατία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πολλές φορές βλέπουμε όνειρα που σχετίζονται με τις ταλαιπωρίες που μας προξενεί.

  • Κατα το παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία αυτής της μακρινής ηπείρου θεωρείται πολύ καλό σημάδι για τα οικονομικά αυτού που είδε το όνειρο. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά.

  • Ο νιπτήρας στα όνειρα είναι ένα καθαρό σύμβολο.
    Εάν δείτε ένα λαμπερό νιπτήρα σε έναν χώρο και πλένετε τα χέρια σας σε αυτόν να περιμένετε χαρούμενα γεγονότα και μία περίοδο που θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από άγχη που σας απασχολούν.

  • Ο ξιφίας όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας αποτελεί έναν καλό οιωνό, καθώς αν τον δείτε να βγαίνει από τη θάλασσα ή να κολυμπάει θα πρέπει να περιμένετε πολύ σύντομα μια αλματώδη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - αγροδίαιτε