Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγροτεχνική

Αρχική » Oneiro » αγροτεχνική

Ονειροκρίτης αγροτεχνική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγροτεχνική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η λαχανόπιτα όπως και τα λάχανα κατά τη βρώση τους, συμβολίζουν απρόσμενες εξελίξεις και γενικά καταστάσεις που δεν θα περιμένατε να συμβούν είτε με θετικά είτε με αρνητικά αποτελέσματα.

  • Η ξύστρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά όνειρα επίλυσης, τα όνειρα δηλαδή τα οποία προμηνύουν το τέλος των κόπων ή των προβλημάτων μας με ευνοϊκή για εμάς ροπή.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε ότι φυσάει δυνατός άνεμος, σημαίνει ότι θα υποστείτε οικονομικές καταστροφές και θα πληγεί η αξιοπιστία σας.
    Αν όμως δείτε ότι φυσάει ήρεμος, φρέσκος αέρας που σας αναζωογονεί, σημαίνει ότι θα έχετε υλικά κέρδη ως ανταμοιβή για το ήθος σας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι τσακώνεστε με άτομα του ίδιου φύλου τότε να ξέρετε ότι η φιλίες σας είναι ανθεκτικές, αν όμως δείτε ότι τσακώνεστε με άτομο του άλλου φύλου τότε να περιμένετε ότι η σχέση σας θα αποδειχθεί καταστροφική.

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κερδίσατε κάποιο βραβείο, τότε θα ανταμειφθείτε για κάποια καλή πράξη που θα πράξετε.
    Αν δείτε ότι δίνετε εσείς το βραβείο, τότε θα αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες.

Εγγραφή στο RSS - αγροτεχνική