Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγροχημικών

Αρχική » Oneiro » αγροχημικών

Ονειροκρίτης αγροχημικών - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγροχημικών

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δεις σε όνειρο, ότι ρίχνεις χιονόμπαλες σε άλλους ετοιμάσου για ξενύχτια.
    Εαν άλλοι ρίχνουν χιονόμπαλες με στόχο εσένα, θα χάσεις τον ύπνο σου.
    Αν τέλος μια χιονόμπαλα καταπλακώσει εσένα και τους γύρω σου, θα γίνουν τρελά ξενύχτια.

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο,τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.

    Το ζαχαροπλαστείο και τα είδη ζαχαροπλαστικής στο όνειρο σηματοδοτούν την προσεχή ευημερία σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν αυτή την εποχή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα ταραγμένη και άγρια, φυλαχτείτε από τους κινδύνους που περικλείει κάτι που επιχειρείτε.

    Θα πρέπει να μελετήσετε ξανά, προσεκτικά τα σχέδια σας, έστω και αν χρειάζεται να αναβάλετε για λίγο την ολοκλήρωση τους.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως παρακολουθείτε κάποιον θαυματοποιό να κάνει το πρόγραμμά του και να παρουσιάζει τα διάφορα τρικ που κάνουν τον κόσμο να μένει άναυδος όσο και σας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα βρεθεί άνθρωπος που θ σας παίξει βρώμικο παιχνίδι και όλοι θα μείνουν

  • Ο πλανόδιος έμπορος, στα όνειρα εκφράζει ανησυχίες που μας διακατέχουν, όσον αφορά το μέλλον αλλά και πιθανές αμφιβολίες που έχουμε για τις ικανότητες μας.

Εγγραφή στο RSS - αγροχημικών