Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγχέμαχος

Αρχική » Oneiro » αγχέμαχος

Ονειροκρίτης αγχέμαχος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγχέμαχος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάκτο μάλλον είστε μοναχικοί τύποι και ο δρόμος της μοναξιάς που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε, θα είναι γεμάτος στεναχώριες και εμπόδια.
    Τα αγκάθια του κάκτου είναι οι πληγές που σας έχουν προκαλέσει οι άλλοι, γιαυτό και επιλέξατε αυτό το δύσκολο μονοπάτι.

  • Μπορεί στην πραγματικότητα ο υδράργυρος να είναι ένα ισχυρό δηλητήριο, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε να ξεφλουδίζεται κάποιο φρούτο, λαχανικό ή τρόφιμο, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως βρίσκεστε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο ή δίλημμα στη ζωή σας, παράλληλα όμως σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση κάνοντας τους κατάλληλους χειρισμούς.

  • Η άβυσσος είναι το μεγάλο κενό.
    Η πτώση σε μια άβυσσο προοιωνίζει ζημιά ή καταστροφή. Αν στο όνειρο σας παραμένετε απλοί θεατές, κάτι ξαφνικό και συνταρακτικό θα σας συμβεί.
    Αν δείτε οτι κοιτάζετε σε μια άβυσσο θα έχετε φιλονικίες.

  • Το άφθονο σταρένιο αλεύρι στα όνειρα μας, υπαινίσσεται χαρακτήρα υλιστικό και φιλήδονο που κινδυνεύει να χάσει κάθε επαφή με τις ανώτερες σφαίρες της ύπαρξης, στην πυρετώδη προσπάθεια του να συσσωρεύει εφήμερα, υλικά αγαθά.

  • Τα νομίσματα στα όνειρα συμβολίζουν συκοφαντίες και διενέξεις.

    Όσο πολυτιμότερα είναι, τόσο μεγαλύτερα και τα μπλεξίματα που θα έχετε.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν νομίσματα, τότε θα προξενήσετε ή θα σας προξενήσουν άλλοι επιπλοκές και στενοχώριες.

Εγγραφή στο RSS - αγχέμαχος