Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγόμουν

Αρχική » Oneiro » αγόμουν

Ονειροκρίτης αγόμουν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγόμουν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης κατατάσσει την εμφάνιση του ιεροκήρυκα στα όνειρα, στην κατηγορία των ονείρων με αρνητική ερμηνεία.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα την οποία δεν χρησιμοποιείτε, σημαίνει πως τα ταλέντα που διαθέτετε δεν επαρκούν από μόνα τους, για να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας προσφέρει μια ανθοδέσμη από βιολέτες, σημαίνει ότι θα έχετε επαγγελματική επιτυχία ή ένα καλό γάμο.

    Συνήθως το όνειρο αυτό ακολουθούν χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν κάποια προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αφίσες, είναι προειδοποίηση για διαφωνίες και ασυνεννοησία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και άσχημα νέα.

    Το να δείτε ότι εσείς απεικονίζεστε στις αφίσες, σημαίνει ότι θα αναλάβετε δυσάρεστα και επιζήμια καθήκοντα τα οποία θα σας δημιουργήσουν τελικά προβλήματα.

  • Ένα όνειρο αυτού του είδους μερικές φορές είναι καλός οιωνός και σημαίνει, ύστερα από απειλητικές καταστάσεις, επιτυχία και πνευματική αναζωογόνηση. Ειδικά αν διανύετε περίοδο στην ζωή σας όπου έχετε άγχος λόγω δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζετε.

Εγγραφή στο RSS - αγόμουν