Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγώνισμα

Αρχική » Oneiro » αγώνισμα

Ονειροκρίτης αγώνισμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγώνισμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η κρεμάλα - ικρίωμα στα όνειρα θεωρείται όνειρο με έντονες ψυχολογικές αποχρώσεις που αφορούν την διέξοδο που ψάχνεται σε προβλήματα τα οποία σας βασανίζουν.
    Αγχώνεστε πολύ και νιώθετε συχνά ενοχές για ότι κι αν κάνετε, κάτι το οποίο σας καταβάλει μακροπρόθεσμα και είναι ανθυγιεινό.

  • Ας μη λησμονούμε ότι ένας ολόκληρος τομέας της μαντικής ασχολείται με το τμήμα αυτό του χεριού μας.
    Επίσης, καλό θα είναι να θυμόμαστε και τη ρήση «σε τρώει το χέρι σου; λεφτά θα πάρεις (ή «ξύλο θα φας», αναλόγως το ποιό χέρι είναι αυτό το οποίο σε τρώει!)».

  • Ο νέος συμβολίζει επιτυχία και αποφασιστικότητα.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι συναντάτε νέους και διασκεδάζετε τότε να είστε σίγουροι ότι θα κοπιάσετε αλλά η πίστη στους στόχους σας και ο δυναμισμό σας θα σας ανταμείψουν.

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια τα έρημα μέρη ή οι άδειοι χώροι, σχετίζονται άμεσα με την φιλία.
    Το ακατοίκητο μέρος όμως, δεν είναι όνειρο αποτελεί καλό σημάδι.

  • Οι σπόροι είναι σύμβολο ευημερίας και αναγέννησης. Συμβολίζουν υπόσχεση για καινούργια πράγματα και καταστάσεις αλλά και την μελλούμενη ευτυχία.

    Αν δείτε σπόρο ή σπόρους στον ύπνο σας, σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλες χρηματικές απολαβές αλλά και ευτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Εγγραφή στο RSS - αγώνισμα