Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδάμαστοι

Αρχική » Oneiro » αδάμαστοι

Ονειροκρίτης αδάμαστοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδάμαστοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι γράφετε ένα οποιοδήποτε έγγραφο, τότε το όνειρό σας σηματοδοτεί κάποιο επαγγελματικό δίλημμα που βρίσκεστε.

    Αν γράφετε ένα γράμμα ερωτικού περιεχομένου, τότε ετοιμαστείτε για ερωτικές συγκρούσεις και πιθανά αδιέξοδα.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

  • Ευχάριστό στην πραγματικότητα, αλλά και καλός οιωνός στα όνειρα το κελάηδισμα των πουλιών.

  • Το κουνέλι συμβολίζει γαλήνη και ηρεμία.

    Εάν δείτε ότι περιστοιχίζεστε από πολλά κουνέλια ή δείτε απλά πολλά κουνέλια σε ένα χώρο, τότε θα βρεθείτε σε μία περίοδο ηρεμίας στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε ένα τοπίο που το σκεπάζει πάχνη ή γενικά με κάποιον τρόπο εστιάζεται στην πάχνη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το όνειρό σας δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους. Το όνειρο κάποιες φορές συμβολίζει την μεταμέλεια για κάποιες πράξεις σας,

Εγγραφή στο RSS - αδάμαστοι