Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδάνειστη

Αρχική » Oneiro » αδάνειστη

Ονειροκρίτης αδάνειστη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδάνειστη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το διαμάντι στα όνειρα θεωρείται πολύ δύσκολης ερμηνείας ονειρικό σύμβολο.

    Παλαιότερα θεωρούταν δυσοίωνο όνειρο και προμήνυμα συμφορών.

    Η εμπειρία όμως έχει δείξει ότι τα διαμάντια στα όνειρα είναι πολύ θετικός οιωνός που φέρνει θετικές εξελίξεις.

  • Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

  • Το μουλάρι προμηνύει δυσκολίες.
    Εάν δείτε στον ύπνο σας μουλάρια να τρέχουν ή απλά να περνούν, να περιμένετε μία περίοδο που δεν θα σας παρουσιαστεί καμία ευκαιρία ή δεν θα έχετε καμία επιτυχία.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε μια απέραντη και εύφορη πεδιάδα, δικαιούσθε να αναμένετε από τη ζωή σας όλα τα καλά: πλούτη, εκτίμηση, καλό γάμο, στέρεες οικογενειακές σχέσεις.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε κάποιο μέρος όπου γίνεται παιχνίδι ζαριών στο οποίο επιλέξατε να μην συμμετέχετε,σημαίνει πως επιτυχίες και δόξα θα σας ακολουθήσουν στην πορεία σας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

Εγγραφή στο RSS - αδάνειστη