Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδάπανα

Αρχική » Oneiro » αδάπανα

Ονειροκρίτης αδάπανα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδάπανα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε αέρα να σφυρίζει, είναι προμήνυμα οι αποξενωθείτε από κάποιον που διάγει άνομο και ανούσιο βίο.

  • Η ανοιχτή ομπρέλα στα όνειρα συμβολίζει την αποτελεσματική προστασία.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε εστιατόριο τότε να περιμένετε τις δουλειές σας να πάρουν την κάτω βόλτα, αν απλά τρώτε σε ένα εστιατόριο μόνοι σας ή με παρέα τότε να περιμένετε την ανάμειξή σας σε υποθέσεις από τις οποίες θα υποστείτε τις συνέπειες.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο σας απασχολεί και σας βασανίζει ο παράγων χρόνος και κάθε τόσο κοιτάζετε το ρολόι σας ή ρωτάτε τι ώρα είναι, προσέξτε μήπως η ανυπομονησία σας γίνει αιτία να χαλάσει μια δουλειά που με πολύ κόπο και προσοχή οργανώσατε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας δίσκο τότε θα λάβετε πολλές ,πιθανός προσοδοφόρες, επαγγελματικές προτάσεις.
    Αρκεί ο δίσκος να μην έχει γλυκά, γιατί τότε θα σας κάνουν δόλιες προτάσεις και θα βρεθείτε μπλεγμένος, εκτός κι αν δεν δεχτείτε το κέρασμα, που σημαίνει ότι δε θα πέσετε στην παγίδα.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

Εγγραφή στο RSS - αδάπανα