Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέκαστα

Αρχική » Oneiro » αδέκαστα

Ονειροκρίτης αδέκαστα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέκαστα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όπως ο ιδρώτας φεύγει από πάνω μας, μεταφορικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας φεύγει ένα βάρος.

    Αν λοιπόν δείτε ότι είστε ιδρωμένοι σημαίνει ότι σύντομα θα ανακουφιστείτε από οτιδήποτε σας πίεζε και σας βάραινε τόσο καιρό και όλα θα έχουν αίσια έκβαση.

  • Οι καλοσχηματισμένοι και δυνατοί μηροί στα όνειρα συμβολίζουν τη δύναμη του χαρακτήρα και την ακλόνητη πίστη στην τελική επιτυχία που, κατά κανόνα επιτυγχάνεται.
    Αν δείτε μηρούς αδύναμους και ισχνούς, να περιμένετε αποτυχίες και θλίψεις.

  • Είναι γνωστό ότι ο κρίνος, από ανέκαθεν, συμβολίζει την αγνότητα και την παρθενία.

    Στα όνειρα όμως ερμηνεύεται περισσότερο ως προβολή του ποθούμενου και του επιθυμητού εκ μέρους του ονειρευόμενου, παρά ως έκφραση των αγνών του αισθημάτων.

  • Μία βόλτα στην παραλία αν όχι για όλο τον κόσμο για τον περισσότερο αποτελεί μια κατάσταση που προσφέρει ξεκούραση και ευχαρίστηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλλιεργείτε ένα χωράφι, χωρίς όμως να είστε αγρότης και στην πραγματικότητα τότε δυστυχώς σας περιμένουν πολλές δοκιμασίες μέχρι να κατορθώσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

Εγγραφή στο RSS - αδέκαστα