Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδένωμα

Αρχική » Oneiro » αδένωμα

Ονειροκρίτης αδένωμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδένωμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Το να δείτε αυτοκράτειρα σημαίνει ότι θα σας γίνουν πολλές τιμές, αλλά η δημοτικότητα σας θα υποφέρει, γιατί ο πολύς εγωισμός σας θα σας παρασύρει εκεί που δεν πρέπει.

    Αν δείτε αυτοκράτορα και αυτοκράτειρα μαζί, το όνειρο θεωρείται άνευ σημασίας από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Αν στον ύπνο μας δούμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ξερότοπο άγονο και αφιλόξενο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή μας, καθώς τα όνειρα με τέτοιο περιεχόμενο προμηνύουν συνήθως αποτυχίες σε όλους τους τομείς και στενοχώριες.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι εσείς είστε αυτός που ζητά ελεημοσύνη τότε δυστυχώς να περιμένετε δυστυχία και δυσάρεστα γεγονότα γενικότερα.
    Εάν όμως δείτε ότι δίνετε σε κάποιον ελεημοσύνη τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πολύ σύντομα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας προσφέρει μια ανθοδέσμη από βιολέτες, σημαίνει ότι θα έχετε επαγγελματική επιτυχία ή ένα καλό γάμο.

    Συνήθως το όνειρο αυτό ακολουθούν χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν κάποια προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

Εγγραφή στο RSS - αδένωμα