Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέξιοι

Αρχική » Oneiro » αδέξιοι

Ονειροκρίτης αδέξιοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέξιοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το λαρδί στα όνειρά μας συμβολίζει γενικά ευχάριστα γεγονότα και συναισθήματα, ευμάρεια και καλή κατάσταση υγείας.

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε αέρα να σφυρίζει, είναι προμήνυμα οι αποξενωθείτε από κάποιον που διάγει άνομο και ανούσιο βίο.

  • Ο κούκος, λόγω της "άτακτης" φυσικής του συμπεριφοράς, θεωρείται όνειρο το οποίο έχει να κάνει με την συζυγική - συντροφική πίστη.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε μία κατάσταση απώλειας αισθήσεων ή πολύ θολής σκέψης, το όνειρο δεν είναι καλό.
    Θα πρέπει να προσέξετε καθώς σύντομα θα λάβετε κακά μαντάτα.
    Συνήθως έρχονται από το στενό οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε ερωμένη και είστε άντρας τότε αυτό σημαίνει ότι είστε απελπισμένος για την εύρεση ερωτικού συντρόφου.
    Εάν είστε παντρεμένος και δείτε ότι έχετε ερωμένη ισχύει ότι υπάρχει στο λήμμα «παντρεμένη».

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

Εγγραφή στο RSS - αδέξιοι