Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέψητου

Αρχική » Oneiro » αδέψητου

Ονειροκρίτης αδέψητου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέψητου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βρεθείτε σε χώρο όπου εκείνη τη στιγμή πραγματοποιείται δημοπρασία, τότε το όνειρό σας σάς προειδοποιεί για οικονομικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε.
    Αν όμως δείτε ότι βγαίνουν σε πλειστηριασμό δικά σας αντικείμενα, τότε τα προβλήματα αυτά θα μετατραπούν σε επιτυχίες.

  • Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

  • Αν στο όνειρό σας διψάτε πολύ και δεν ξεδιψάτε, τότε σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια για κάτι που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα.

    Αν όμως καταφέρετε να ξεδιψάσετε πίνοντας κάτι, τότε σημαίνει ότι θα καταφέρετε ό,τι έχετε κατά νου, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά.

  • Το μετάξι αποτελεί ένα καλό σύμβολο.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας μετάξι, όπως και να το δείτε, να περιμένετε επιτυχία και στον επαγγελματικό και στον ερωτικό τομέα αλλά και μία περίοδο γεμάτη με ευχάριστες στιγμές.

  • Το μαγκάλι είναι ένα διφορούμενο σύμβολο.
    Εάν δείτε μαγκάλι αναμμένο τότε πιθανό να βιώσετε είτε έντονες ερωτικές απολαύσεις είτε οικονομικά κέρδη.
    Εάν όμως είναι σβησμένο, τότε συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Εγγραφή στο RSS - αδέψητου