Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδήλωτο

Αρχική » Oneiro » αδήλωτο

Ονειροκρίτης αδήλωτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδήλωτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η πάπια είναι ένα ονειρικό σύμβολο πρόσκαιρης αλλά έντονης ευτυχίας κατά τον ονειροκρίτη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας πάπιες σε κήπο ή λιμνούλα, η τύχη, για ένα μικρό διάστημα, θα σας ευνοήσει σκανδαλωδώς.
    Αν δείτε ότι τρώτε πάπια, θα ζήσετε μια αλησμόνητη ερωτική ιστορία,

  • Αν ονειρευτείτε ποτάμι με καθαρό και γάργαρο νερό, θα σημειώσετε σύντομα εντυπωσιακές επιτυχίες στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

    Αντίθετα, αν το ποτάμι είναι θολό ή αν το νερό του έχει στερέψει, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από ασθένεια, ερωτική απογοήτευση ή οικονομικές ζημίες.

  • Αν ακούσετε στον ύπνο σας τον ήχο της κόρνας και μάλιστα σε μεγάλη ένταση όπως ακούγονται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ή στο καρναβάλι ή

  • Και ο αναστεναγμός στο όνειρο είναι κάτι που οι ερμηνείες του ποικίλουν ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν τόσο στην εκτός ονείρου ζωή σας όσο και στην εντός.

  • Τα όσπρια, για τους παλαιότερους ερμηνευτές των ονείρων, αποτελούσαν ασφαλείς οιωνούς ενδοοικογενειακών διενέξεων και έριδων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ταμίας, ενώ δεν είναι αυτό το επάγγελμα σας, θα σας τύχουν αλλεπάλληλες οικονομικές ζημιές που θα κλονίσουν σοβαρά το ηθικό σας.

Εγγραφή στο RSS - αδήλωτο