Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδήλωτους

Αρχική » Oneiro » αδήλωτους

Ονειροκρίτης αδήλωτους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδήλωτους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο νοτιάς στα όνειρα συμβολίζει δυσκολίες.
    Εάν δείτε ότι φυσάει νοτιάς στο όνειρο, όπου και να βρίσκεστε, πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα βλάψουν την υγεία σας.

  • Το να βλέπετε τον εαυτό σας στο όνειρό σας σαν ξενοδόχο (αν δεν είστε στην πραγματική σας ζωή), είναι ένα λαμπρό σημάδι πως σύντομα θα έχετε επαγγελματική και οικονομική άνθιση.

  • Αν στο όνειρό σας είστε μάρτυρας μίας δολοφονίας, σημαίνει ότι θα σας συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας, όχι απαραίτητα άσχημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας σημαδέψουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο κειμήλιο βρίσκεται στα χέρια σας, είτε αυτό είναι οικογενειακό, είτε ξένο, και το παρατηρείτε τότε δυσοίωνα είναι τα πράγματα
    στον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι δουλειές σας ίσως βρίσκονται εκτός πορείας και κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

  • Λαμπάδα ή λαμπάδες αναμμένες με έντονο και γλυκό φως που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στο όνειρο συμβολίζουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας όπως πλούτη, δόξα και γενικά επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

  • Η παρουσία της λεβάντας στα όνειρα είναι συνυφασμένη με το ερωτικό στοιχείο κατά τον ονειροκρίτη.

    Αποτελεί ένα πολύτιμο βότανο από την αρχαιότητα με αμέτρητες χρήσεις που ποικίλουν από αντιμετώπιση πυρετών και παθήσεων μέχρι και την αντιμετώπιση του σκόρου.

Εγγραφή στο RSS - αδήλωτους