Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδήωτους

Αρχική » Oneiro » αδήωτους

Ονειροκρίτης αδήωτους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδήωτους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε βελούδο, σημαίνει μεγάλη επιτυχία.

    Αν δείτε βελούδινα αντικείμενα, τότε θα ανταμειφθείτε και θα ανακουφιστείτε από δυσκολίες που τυχόν σας βασανίζουν.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

  • Η ξύστρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά όνειρα επίλυσης, τα όνειρα δηλαδή τα οποία προμηνύουν το τέλος των κόπων ή των προβλημάτων μας με ευνοϊκή για εμάς ροπή.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Ο νάνος στα όνειρα συμβολίζει ανθρώπους που θέλουν το κακό μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι μιλάτε και γενικώς συναναστρέφεστε νάνους τότε πιθανό άνθρωποι που θέλουν το κακό σας να προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

  • Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

Εγγραφή στο RSS - αδήωτους