Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδίωκτους

Αρχική » Oneiro » αδίωκτους

Ονειροκρίτης αδίωκτους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδίωκτους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κουτσομπολιό στα όνειρα δηλώνει αρνητικά συναισθήματα. Εάν δείτε ότι εσείς κουτσομπολεύετε και μιλάτε αρνητικά για άλλους ανθρώπους τότε ίσως να τρέφετε κάποια συναισθήματα ζήλιας και εμπάθειας για κάποιον.

  • Τα λάφυρα όπως π.χ. κοσμήματα, λίρες κλπ. συμβολίζουν και υλική ευμάρεια αλλά και κοινωνική απαξίωση.
    Εάν δείτε ότι εσείς αποκτάτε ή μετέχετε στη διανομή λαφύρων τότε πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη οικονομική άνεση αλλά με τρόπο όχι κοινωνικά αναγνωρίσιμο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διατηρείτε και περιποιείστε ένα περιβόλι, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, να περιμένετε μεγάλα κέρδη σε ό,τι επιχειρήσετε.
    Ο περιβολάρης στα όνειρα των γυναικών συμβολίζει την ακλόνητη σταθερή και αδιατάρακτη ερωτική ή συζυγική σχέση.

  • Το κεχρί όταν εμφανίζεται στο όνειρο μας, δεν έχει να μας πει και πολλά πράγματα.
    Αν περιμένετε ένα όνειρο που θα αλλάξει τη μοίρα σας, σίγουρα έχετε εστιάσει σε λάθος πράγμα.
    Παρόλα αυτά το όνειρό σας δεν είναι κακό.

Εγγραφή στο RSS - αδίωκτους