Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδασκάλευτης

Αρχική » Oneiro » αδασκάλευτης

Ονειροκρίτης αδασκάλευτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδασκάλευτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα γεμάτο ταμείο είναι αυτό που στην πραγματική ζωή θα μας έκανε χαρούμενους.
    Στον ονειρικό μας κόσμο όμως το περιεχόμενο του ταμείου δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο καθώς η εμφάνισή του και μόνο προμηνύει πολύ τύχη και μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

  • Ο θυρωρός, ένα επάγγελμα που τείνει να εκλείψει πλέον, είναι συνυφασμένος στον παραδοσιακό ονειροκριτών με την εμπλοκή στις ζωές των ανθρώπων λόγω της φύσης της δουλειάς του.

  • Το τρέξιμο στα όνειρα και η ερμηνεία του, εξαρτώνται από την αίσθηση και το αποτέλεσμα.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε χωρίς να κουράζεστε και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε κομπόστα, τότε σύντομα θα φτάσουν στα αυτιά σας ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο πρόσωπο.
    Στην περίπτωση όμως που δεν την τρώτε απλά με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτήν στο όνειρο, τότε μία σχέση σας σύντομα θα δοκιμαστεί έντονα.

  • Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
    Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

  • Το να δείτε χωροφύλακα στο όνειρό σας με οποιονδήποτε τρόπο, δεν αποτελεί καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χωροφύλακας, σύντομα θα πληρώσετε για κάποια κακή πράξη που έχετε κάνει στο παρελθόν.

Εγγραφή στο RSS - αδασκάλευτης