Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδασκάλευτο

Αρχική » Oneiro » αδασκάλευτο

Ονειροκρίτης αδασκάλευτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδασκάλευτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Στο συγκεκριμένο όνειρο δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο το κλίμα ή ο τρόπος αλλά απλά και μόνο η εμφάνιση ενός χαμάλη.
    Είτε δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χαμάλης, είτε απλά εμφανιστεί ένας, το όνειρό σας είναι δυσοίωνο και προμηνύει πολλές ευθύνες που δεν θα μπορείτε να αντέξετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ποσότητες σιδήρου σε αποθήκη, μάντρα ή κατάστημα, να περιμένετε αποτυχίες και στενοχώριες.

    Αν δείτε ότι κρατάτε ή εμπορεύεστε σίδερο, σύντομα θα ξεσπάσει κρίση στην ερωτική ή συζυγική σας σχέση που ίσως καταλήξει σε χωρισμό.

  • Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

    Αν δείτε σε όνειρο λέπια ψαριού, θα σας έρθουν ξαφνικές χαρές και ανέλπιστα κέρδη.Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.

  • Το πιθάρι το συναντάμε στη μυθολογία, σε λαϊκούς θρύλους και δοξασίες, καθώς και σε ανατολίτικα παραμύθια.
    Αν δείτε λοιπόν στο όνειρο σας πιθάρι γεμάτο, θα αποκτήσετε πλούτη και δόξα διόλου κοινά και θα γευθείτε στη ζωή σας ευτυχία σπάνια.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι σέρνεστε στη γη και δεν μπορείτε με τίποτα να σηκωθείτε στα πόδια σας τότε να περιμένετε ότι δεν θα απαλλαγείτε εύκολα από τα προβλήματα που σας βασανίζουν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας γραφομηχανή, αυτό σίγουρα είναι ένα σημάδι υπενθύμισης του μαθηματικού τρόπου σκέψης που έχετε και οπωσδήποτε ένας τρόπος να σας πει ο εαυτός σας πως έχετε παραμελήσει πολύ την ερωτική σας ζωή.

Εγγραφή στο RSS - αδασκάλευτο