Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδασμολόγητου

Αρχική » Oneiro » αδασμολόγητου

Ονειροκρίτης αδασμολόγητου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδασμολόγητου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αποκτήσατε μεγαλύτερο από το κανονικό πηγούνι, σημαίνει πως η αποφασιστικότητα σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

  • Δωροδοκία : ένα όνειρο το οποίο υποδηλώνει ενδόμυχες ενοχές για μια κατάσταση τις οποίας οι χειρισμοί δεν ήταν καθόλου καθωσπρέπει.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Το βαρόμετρο και η γενικά η πρόβλεψη του καιρού - παρατήρηση των ατμοσφαιρικών αλλαγών - αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πολλούς τρόπους για την απόκτηση γνώσης σχετικά με το μέλλον.

  • Το ποδήλατο, στα όνειρα είναι συμβολίζει την επιτυχία.

    Αν δείτε ότι κάνετε ποδήλατο και τρέχετε ευχάριστα και ανεμπόδιστα, σύντομα θα γνωρίσετε εντυπωσιακές επιτυχίες.

  • Ο Ηρόδοτος αναφέρεται σε αυτό και στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά.

Εγγραφή στο RSS - αδασμολόγητου