Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδειοδοτηθέντες

Αρχική » Oneiro » αδειοδοτηθέντες

Ονειροκρίτης αδειοδοτηθέντες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδειοδοτηθέντες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι παλαιότερες ερμηνείες ήθελαν το ονειρικό αυτό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο καθώς υπήρχε η δοξασία ότι προαναγγέλλει ψυχρότητα στην αισθηματική ή συζυγική σχέση, κινδύνους στα οικονομικά και διάλυση της οικογένειας.

  • Γενικά το να δείτε ότι είστε εσείς ή ότι έχετε δοσοληψίες με κάποιον ο οποίος εμπορεύεται έμβια όντα, θεωρείται από τον ονειροκρίτη δυσοίωνο όνειρο.

  • Ένα από τα όνειρα που η ερμηνεία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με το πέρασμα των αιώνων.
    Καθώς οι πρώτοι ερμηνευτές του ονειροκρίτη ήθελαν το πριόνι να αποτελεί οιωνό πλούτου και ευτυχίας, οι νεότεροι ερμηνευτές έχουν βγει στο συμπέρασμα όπως ισχύει εντελώς το αντίθετο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκόρδα κρεμασμένα ή αφημένα κάπου, καλό θα είναι να αποφύγετε, για ένα διάστημα προστριβές με τρίτους, γιατί δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

    Αν δείτε ότι τρώτε σκόρδα, θα έχετε κάποιες προσωρινές ατυχίες.

  • Η κούραση στο όνειρο δηλώνει τη μεγάλη ενεργητικότητά μας στη ζωή.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι είστε κουρασμένοι, σημαίνει ότι στη ζωή σας καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας τυχαίνουν και τα καταφέρνετε χωρίς να πτοείστε.

  • Το να ονειρευτείτε ατμόλουτρο σημαίνει δύστροπους συντρόφους, εκτός αν δείτε ότι βγήκατε μέσα από τους ατμούς, οπότε σημαίνει ότι οι δυσφορίες και τα προβλήματα θα είναι παροδικά.

Εγγραφή στο RSS - αδειοδοτηθέντες