Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αλαβάστρινο

Αρχική » Oneiro » αλαβάστρινο

Ονειροκρίτης αλαβάστρινο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αλαβάστρινο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αλάβαστρο

Ονειροκρίτης αλάβαστρο

Αν δείτε στον ύπνο σας αλάβαστρο, σημαίνει επιτυχία στο γάμο και σε κάθε νόμιμη δουλειά.

Αν δείτε πως σπάσατε αλαβάστρινο άγαλμα ή βάζο, σημαίνει λύπη και μεταμέλεια. Επίσης, μπορεί χάσετε χρήματα ή κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές.

Σχετικά όνειρα

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Η γραβάτα στα όνειρα θεωρείται πάντα δυσοίωνη, ιδίως όταν έχει πρωταρχική σημασία στο όνειρο σας με αποτέλεσμα να την θυμάστε έντονα.

    Έτσι εάν δείτε γραβάτα σε κάποιο όνειρο, είτε τη φοράει κάποιος είτε όχι, σημαίνει ότι σύντομα σας περιμένουν κακοτυχίες και στενοχώρια.

  • Οι σωματικές ελιές κατά τον ονειροκρίτη είναι συνυφασμένες με γλωσσοφαγιά και επιβουλή τρίτων προς το άτομο που τις έχει στο σώμα ή το πρόσωπο του.

  • Ο καρπός της καστανιάς στο όνειρο μας προμηνύει μεγάλες συμφορές ειδικά στην περίπτωση που τον τρώμε.
    Στην περίπτωση όμως που τα δούμε στην φωτιά τότε θα καλό θα ήταν να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για ευθύνες που ίσως μας λυγίσουν.

  • Αν δείτε γεράκι που πετάει στον ουρανό, πάνω από το κεφάλι σας, θα έχετε τύχη και ευμάρεια.

    Αν δείτε ότι σας επιτίθεται το γεράκι, να είστε προσεκτικοί γιατί θα έχετε ζημιογόνα μπλεξίματα.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε μια απέραντη και εύφορη πεδιάδα, δικαιούσθε να αναμένετε από τη ζωή σας όλα τα καλά: πλούτη, εκτίμηση, καλό γάμο, στέρεες οικογενειακές σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - αλαβάστρινο