Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμμοχάλικο

Αρχική » Oneiro » αμμοχάλικο

Ονειροκρίτης αμμοχάλικο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμμοχάλικο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

  • Αν δείτε ότι αγοράζετε λαχείο και κερδίζετε, το πιο πιθανό είναι να αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε κατά τις επόμενες εβδομάδες.

    Αν δείτε ότι τα προαισθήματα σας δεν βγαίνουν αληθινά και ο λαχνός σας χάνει, να περιμένετε επιτυχίες και απροσδόκητα κέρδη.

  • Είτε πρόκειται για παράσιτα φυτικά είτε για παράσιτα ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής, το όνειρο αυτό προαναγγέλλει καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν και θα γίνουν αιτία να χάσετε την ηρεμία σας.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι παρακολουθείτε μια συναυλία που δίνεται από ορχήστρα, να περιμένετε να ξεσπάσουν επάνω σας κουτσομπολιά και κακολογίες.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Σημασία σε αυτό το όνειρο έχει για άλλη μια φορά αν είστε "πομπός ή δέκτης" του κηρύγματος.

Εγγραφή στο RSS - αμμοχάλικο