Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμμόλουτρον

Αρχική » Oneiro » αμμόλουτρον

Ονειροκρίτης αμμόλουτρον - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμμόλουτρον

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε ράφτης, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς στο άμεσο μέλλον σχετικά με υπόθεση που θα μετρήσει πολύ στη καριέρα σας.

  • Το μπαστούνι είναι στα όνειρα ένα σύμβολο ισχύος και δύναμης.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή περπατάτε με ένα μπαστούνι σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος που πατάτε γερά στα πόδια σας και πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε με κάθε κόστος ενώ ταυτόχρονα προστατεύεστε από άτομα με εξουσία.

  • Εάν δείτε ότι κάνετε σεξ με το αντίθετο φύλο αυτό είναι πολλές φορές η διέξοδος του οργανισμού διότι απέχετε καιρό από αυτήν.
    Εάν όμως δεν απέχετε και δείτε ότι κάνετε έρωτα αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία σε κάποιους τομείς.

  • Ο κόμπος, στα όνειρα, συμβολίζει πάντοτε δυσκολίες και εμπόδια.

    Αν δείτε κόμπο που ματαίως προσπαθείτε να λύσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε, όσο είναι καιρός, την εμπλοκή σας σε μια υπόθεση που μόνο βάσανα θα σας δημιουργήσει.

  • Αν δείτε ότι είστε παραλήπτης κάποιου μηνύματος, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας ανακουφίσουν. Προβλέπονται θετικές αλλαγές στις υποθέσεις που σας απασχολούν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε πατίνια και κάνετε πατινάζ σε τεχνητή ή φυσική πίστα, να περιμένετε εύκολα και απρόβλεπτα υλικά κέρδη από υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη.

Εγγραφή στο RSS - αμμόλουτρον