Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμνήστευτη

Αρχική » Oneiro » αμνήστευτη

Ονειροκρίτης αμνήστευτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμνήστευτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο νέος συμβολίζει επιτυχία και αποφασιστικότητα.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι συναντάτε νέους και διασκεδάζετε τότε να είστε σίγουροι ότι θα κοπιάσετε αλλά η πίστη στους στόχους σας και ο δυναμισμό σας θα σας ανταμείψουν.

  • Ο νοτιάς στα όνειρα συμβολίζει δυσκολίες.
    Εάν δείτε ότι φυσάει νοτιάς στο όνειρο, όπου και να βρίσκεστε, πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα βλάψουν την υγεία σας.

  • Αν νιώσετε δυνατός στον ύπνο σας τότε όλα θα πάνε καλά.
    Σημαίνει ότι πιστεύετε στον εαυτό σας και η δύναμη αυτή θα σας αποφέρει κέρδη και επιτυχίες.

  • Η μετακόμιση, όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει αλλαγή.

    Εάν δείτε λοιπόν στο όνειρό σας ότι μετακομίζετε και δεν βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση στη ζωή σας, να περιμένετε αλλαγές στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

Εγγραφή στο RSS - αμνήστευτη