Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμνήστευτο

Αρχική » Oneiro » αμνήστευτο

Ονειροκρίτης αμνήστευτο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμνήστευτο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας να σας κάνουν έξωση τότε να περιμένετε δυσκολίες σε διάφορα θέματα και κυρίως αποτυχίες για τις οποίες όμως ευθύνεστε κυρίως εσείς, λόγω λαθών.

  • Αν δείτε ότι είστε παραλήπτης κάποιου μηνύματος, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας ανακουφίσουν. Προβλέπονται θετικές αλλαγές στις υποθέσεις που σας απασχολούν.

  • Το μαγκάλι είναι ένα διφορούμενο σύμβολο.
    Εάν δείτε μαγκάλι αναμμένο τότε πιθανό να βιώσετε είτε έντονες ερωτικές απολαύσεις είτε οικονομικά κέρδη.
    Εάν όμως είναι σβησμένο, τότε συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

  • Η κρεμάλα - ικρίωμα στα όνειρα θεωρείται όνειρο με έντονες ψυχολογικές αποχρώσεις που αφορούν την διέξοδο που ψάχνεται σε προβλήματα τα οποία σας βασανίζουν.
    Αγχώνεστε πολύ και νιώθετε συχνά ενοχές για ότι κι αν κάνετε, κάτι το οποίο σας καταβάλει μακροπρόθεσμα και είναι ανθυγιεινό.

  • Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
    Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι εκτελείτε κάποια εργασία με τη βοήθεια ενός σφυριού, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους του.

Εγγραφή στο RSS - αμνήστευτο