Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμνήστευτοι

Αρχική » Oneiro » αμνήστευτοι

Ονειροκρίτης αμνήστευτοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμνήστευτοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι λίρες θεωρούνται από παραδοσιακό ονειροκρίτη ως ένα κατεξοχήν θετικό σύμβολο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε λίρες χρυσές τότε να περιμένετε ευχάριστα νέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε ή βρίσκεστε σε ένα τέτοιου είδους σπίτι,μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε ξανά αν είστε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή αν έχετε ανικανοποίητες ορέξεις που πιθανόν σας κάνουν να σκέφτεστε..

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

  • Η κληματαριά στο όνειρο έρχεται για να σας καθησυχάσει και να σας πει να ξεχάσετε τα βάρη της καθημερινότητας, μιας και από εδώ και πέρα η τύχη σας θα είναι
    τόσο ευνοϊκή που δεν θα χρειάζεται να κουραστείτε καθόλου , για να επιτύχετε και να ευτυχίσετε σε όλους του τομείς.

  • Η λίμνη είναι ένα ονειρικό σύμβολο με ποικίλες ερμηνείες.

    Όμορφη λίμνη, με καθάρια νερά και γύρω της τοπία υπέροχα, προοιωνίζει αδιατάρακτη οικογενειακή ζωή, ευτυχισμένη και πλούσια, φτωχή όμως σε εξάρσεις.

Εγγραφή στο RSS - αμνήστευτοι