Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμοιβαίε

Αρχική » Oneiro » αμοιβαίε

Ονειροκρίτης αμοιβαίε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμοιβαίε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

  • Το μαρτυρικό και ιερό ταυτόχρονα αυτό σχήμα, στα όνειρα, προοιωνίζει σε γενικές γραμμές «γολγοθάδες» που θα ανηφορίσουμε.

  • Το κυπαρίσσι, επειδή γενικά συνδέεται με τον θάνατο είναι ένα σύμβολο που πολλές φορές υποβάλλεται και επιβάλλεται στα όνειρα μας από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, καθώς και από τις αγωνίες που ενδεχομένως μας διακατέχουν.

  • Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας

  • Το μυστικό στα όνειρα συμβολίζει κακεντρεχή σχόλια.

    Εάν δείτε στο όνειρο ότι λέτε ή σας λένε μυστικά πιθανό πέσετε θύμα συκοφαντίας ή εσείς οι ίδιοι να σχολιάσετε αρνητικά κάποιο πρόσωπο.

  • Αν σε όνειρο δείτε αμπάρι καραβιού γεμάτο με εμπορεύματα, θα πάρετε απρόσμενα κέρδη.
    Αν πάλι είδατε στο όνειρο ένα άδειο αμπάρι, ο ονειροκρίτης λέει ότι θα έχετε μεγάλη απογοήτευση.

Εγγραφή στο RSS - αμοιβαίε