Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμοιβαιότητά

Αρχική » Oneiro » αμοιβαιότητά

Ονειροκρίτης αμοιβαιότητά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμοιβαιότητά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε, δίνετε ή παίρνετε ένα κομμάτι σαπούνι, να περιμένετε σύντομο ξεκαθάρισμα εκκρεμών υποθέσεων και έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι αυτό είναι το επάγγελμά σας και αυτό συμβαίνει όντως στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

  • Οι σκορπιοί, στα όνειρα, συμβολίζουν τους άκρως επικίνδυνους εχθρούς.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας δαγκώνει σκορπιός, φυλαχτείτε από πανούργο και ισχυρό άνθρωπο που γυρεύει να σας καταστρέψει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από κάποιον κακοποιό και νιώθετε έντονο τον κίνδυνο, τότε το όνειρο αυτό ήρθε για να σας προειδοποιήσει και να σας προφυλάξει.
    Έχετε πολλούς εχθρούς ή πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που σας φθονούν. Πάρετε τα μέτρα σας.

  • Η μέλισσα στο όνειρο δηλώνει έλεγχο, οργάνωση και ευχάριστα γεγονότα.

    Εάν δείτε μέλισσα ή μέλισσες, σημαίνει ότι οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και θα έχετε επιτυχία.

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

Εγγραφή στο RSS - αμοιβαιότητά