Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμοιβαιότητας

Αρχική » Oneiro » αμοιβαιότητας

Ονειροκρίτης αμοιβαιότητας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμοιβαιότητας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

  • Η έλλειψη ακοής αποτελεί από μόνη της μία αγχωτική κατάσταση.
    Εάν βιώνετε άγχος στην καθημερινότητά σας, τότε μπορεί να δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά χάνετε την ακοή σας.

  • Γενικά αν δείτε στον ύπνο σας να κατουράτε, ή να σας κατουράνε είναι πολύ καλό όνειρο καθώς σηματοδοτεί χρήμα, επιτυχίες και ευκαιρίες.

    Πιο συγκεκριμένα, αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατουράτε σε κάποιο τοίχο, ή αποχωρητήριο, να περιμένετε χρήματα και επιτυχίες.

  • Ο πάγκος, στα όνειρα, συμβολίζει την κατοχυρωμένη και εξασφαλισμένη ζωή. Αν ονειρευτείτε ότι κάθεστε σε πάγκο ξύλινο, να περιμένετε ικανοποιητικά κέρδη από τις εργασίες σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη πυρκαγιά που καίει δάσος, πόλη ή περιοχή, θα συμβούν κοινωνικά γεγονότα έκτακτα που θα ταράξουν τη γενική γαλήνη της πόλης ή του κράτους στο οποίο ζείτε.
    Αν καίγεται το σπίτι ή το μαγαζί σας, να περιμένετε συμφορές μέσα στην οικογένεια.

  • Αν ονειρευτείτε αγγειοπλάστη, σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσετε να έχετε μια συνεχή εργασία με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Εγγραφή στο RSS - αμοιβαιότητας