Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμολάω

Αρχική » Oneiro » αμολάω

Ονειροκρίτης αμολάω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμολάω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως βρίσκεστε μέσα σε ανάκτορο σημαίνει ότι σας χαρακτηρίζει κενοδοξία και υπεροψία.

  • Το μπαλόνι στο όνειρο συμβολίζει απογοήτευση ή κάτι το ανέφικτο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας πολλά μπαλόνια φουσκωμένα είτε σε ένα χώρο είτε να πετάνε τότε κάποιος στόχος που έχετε θέσει ή κάποιο όνειρο που έχετε να είναι πολύ δύσκολο έως ανέφικτο να πραγματοποιηθεί.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

  • Παρόλο που το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, είναι πολύ δυσάρεστο όταν ακούμε για ψοφίμι, η παρουσία του στον ονειρικό μας κόσμο δεν έχει μόνο αρνητική χροιά.
    Τα πράγματα είναι άσχημα, μόνο στην περίπτωση το ψοφίμι προέρχεται από γνωστό σε εμάς ζώο.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι καταθέτετε ενόρκως σε δικαστήριο, θα χάσετε την αξιοπιστία σας και την εκτίμηση που τρέφουν άλλοι προς εσάς από δικό σας σφάλμα.
    Αν δείτε κάποιον άλλο να ορκίζεται, φυλαχτείτε από ύπουλο χτύπημα των ανταγωνιστών σας.

Εγγραφή στο RSS - αμολάω