Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμολόγητων

Αρχική » Oneiro » αμολόγητων

Ονειροκρίτης αμολόγητων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμολόγητων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η απόγνωση είναι ένα σπάνιο όνειρο και αρκετές φορές δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά αντικατοπτρίζει μία κατάσταση της πραγματικής ζωής την οποία θεωρούμε ανυπέρβλητη.

  • Όπως και να δείτε τη ροδοδάφνη στον ονειρικό σας κόσμο, τα νέα που θα πρέπει να περιμένετε είναι ευχάριστα.
    Όσο πιο ανθισμένο είναι το φυτό που βλέπετε, τόσο το καλύτερο για εσάς.
    Ετοιμαστείτε για την πιο ερωτική και συγκλονιστική περίοδο της ζωής σας.

  • Ο πωλών τοις μετρητοίς, ...και ο πωλών επί πιστώσει... λέει η λαϊκή σοφία.
    Η ακαταστασία στα όνειρα είναι ένδειξη μιας εγκατάλειψης ή μιας παραίτησης, δηλαδή μιας ψυχολογικής στάσης που μπορεί να αποβεί ολέθρια για τις επαγγελματικές ή ερωτικές μας σχέσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο απ΄ τα παλιά, είναι ο προάγγελος καλών ειδήσεων και μόνο ευχάριστα θα πρέπει να περιμένετε.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

Εγγραφή στο RSS - αμολόγητων