Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμορφίας

Αρχική » Oneiro » αμορφίας

Ονειροκρίτης αμορφίας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμορφίας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δούλος κάπου μην ενοχληθείτε.
    Το όνειρο απλά σας υπενθυμίζει ότι είστε αξιοπρεπής άνθρωπος με ηθικές αξίες.
    Και αν δείτε ότι έχετε δούλους να σας υπηρετούν, τότε απλά σημαίνει ότι έχετε καλούς και έμπιστους φίλους που σας αγαπάνε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
    Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Το αδράχτι, παρόλο που είναι ένα σπάνιο όνειρο στην εποχή μας έχει σημαντική ερμηνεία η οποία είναι η εξής :
    Όπως και στο γνωστό παραμύθι, στην ωραία κοιμωμένη, αλλά και σε άλλα παλιότερα παραμύθια το αδράχτι προμηνύει δυσκολίες και βάσανα.

  • Το μεσημέρι στο όνειρο συμβολίζει καθαρή συνείδηση.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι είναι μεσημέρι κι εσείς νιώθετε τη ζεστασιά του μεσημεριού, σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος με αρχές που αποφεύγει την αδικία.

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε μια έδρα οποιασδήποτε μορφής τότε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε δυσάρεστα γεγονότα στις προσωπικές σας υποθέσεις.

  • Το ξύδι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και νόστιμο συνοδευτικό για το φαγητό μας, όταν όμως εμφανίζεται στο όνειρό μας είναι αρκετά δυσοίωνο, καθώς η οξύτητα του συνδέεται από αρχαιοτάτων χρόνων με αναποδιές.

Εγγραφή στο RSS - αμορφίας