Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμουντζούρωτε

Αρχική » Oneiro » αμουντζούρωτε

Ονειροκρίτης αμουντζούρωτε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμουντζούρωτε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βοηθάτε κάποιους, τότε εσείς θα κάνετε κάποιες λάθος επιλογές και θα τους στεναχωρήσετε.

    Αν δείτε ότι σας βοηθάει κάποιος, προσέξτε γιατί αυτό το άτομο κοιτάζει να σας κάνει ζημιά στον επαγγελματικό σας τομέα.

  • Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

  • Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

  • Το μοιρολόγι παραδόξως συμβολίζει χαρά και έχει αντίθετη ερμηνεία από ότι στην πραγματική ζωή.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λέτε ή ακούτε μοιρολόγια από άλλους τότε να περιμένετε μία ξαφνική χαρά ή μία πολύ ευχάριστη είδηση.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε ηγέτης, δηλαδή αρχηγός μια πολιτικής ή στρατιωτικής ομάδας, αυτό σημαίνει ότι η κενοδοξία σας, θα σας οδηγήθηκε σε πλήρη γελοιοποίηση.

Εγγραφή στο RSS - αμουντζούρωτε