Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμούσκευτους

Αρχική » Oneiro » αμούσκευτους

Ονειροκρίτης αμούσκευτους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμούσκευτους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η αλυσίδα στα όνειρα συμβολίζει προβλήματα και περιπλοκές.
    Αν η αλυσίδα είναι κόσμημα, που το φοράμε στο λαιμό ή στο χέρι, κάποια ερωτική σχέση ή γάμος προδιαγράφεται, όχι απαραίτητα ευτυχής.
    Αν δείτε ότι σας έχουν δέσει με αλυσίδες, έχετε άγχη που καλό θα ήταν να αποβάλετε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Αν στον ύπνο σας βάζετε δόλωμα σε αγκίστρια, τότε σημαίνει πως τα έχετε εναποθέσει όλα στην τύχη και πως δεν προσπαθείτε καθόλου εσείς.
    Αλλά θα πρέπει να αρχίσετε να δραστηριοποιείστε διότι η τύχη σας σάς έχει εγκαταλείψει προ πολλού.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

  • Η κουκουβάγια παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα στην ερμηνεία των ονείρων καθώς είναι συνδεδεμένη με το πέρασμα στον άλλο κόσμο αλλά και την σοφία.

    Από τα πανάρχαια χρόνια, η παρουσία της κουκουβάγιας στα όνειρα σήμαινε θάνατο.

  • Στην περίπτωση που στο όνειρό σας δείτε σωρούς με ξύλα μέσα στο σπίτι σας, θα πρέπει να περιμένετε μία δύσκολη περίοδο ίσως και αρρώστιες μέσα στην οικογένειά σας.
    Στην περίπτωση που εσείς κουβαλάτε ξύλα, βρίσκεστε μπροστά από δύσκολες καταστάσεις.

Εγγραφή στο RSS - αμούσκευτους