Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμούστακες

Αρχική » Oneiro » αμούστακες

Ονειροκρίτης αμούστακες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμούστακες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας.

  • Παρόλο που το να έχετε μια ασθένεια του σπλήνα αποτελεί ένα πολύ άσχημο συμβάν στην πραγματική ζωή, παρόλα αυτά στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας γελοιοποιούν με τον οποιοδήποτε τρόπο, τότε κάποια επιτυχία σας έχει ενοχλήσει πολλούς.
    Μην τους ακούτε. Ακολουθείστε το δρόμο που έχετε χαράξει.
    Απλά σας φθονούν.

  • Αν και η σερενάτα πιο πολύ θα λέγαμε ότι μας οδηγεί σε όμορφες ρομαντικές στιγμές, ωστόσο όταν εμφανίζεται στα όνειρα προμηνύει κλονισμό των ερωτικών μας σχέσεων, ζήλια σε πολύ μεγάλο βαθμό που μπορεί να προέρχεται είτε από εσάς ή είτε από το έτερο σας ήμισυ.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε αδιάβροχο μέσα στο σπίτι ή έξω, ενώ έχει λιακάδα, προσέξτε μήπως δεν χειρίζεστε καλά οικογενειακές και οικονομικές υποθέσεις σας.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

    Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ψήνει γλυκά, σημαίνει ότι θα αποτύχει στην επιδίωξη της να ξεγελάσει τους άλλους.

Εγγραφή στο RSS - αμούστακες