Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δεκάρα

Αρχική » Oneiro » δεκάρα

Ονειροκρίτης δεκάρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δεκάρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κέρματα

Ονειροκρίτης κέρματα

Εάν στο όνειρο μετράτε κέρματα, θα έχετε οικονομικές δυσκολίες.

Αν χάσατε κέρματα στο όνειρο και αυτό σας ενόχλησε, σημαίνει ότι είστε πρέπει να μειώσετε τις σπατάλες και να αρχίσετε την αποταμίευση.

οβολός - δεκάρα

Αν δείτε στο όνειρο σας πολλά από αυτά τα ευτελούς αξίας νομίσματα, να περιμένετε ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σας και εντυπωσιακές επιτυχίες στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τελετή παρασημοφορίας, ανεξάρτητα από το αν το τιμώμενο πρόσωπο είστε εσείς ή κάποιος άλλος, σύντομα θα διατρέξετε τον κίνδυνο να γελοιοποιηθείτε μπροστά στα μάτια ανθρώπων που αγαπάτε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας καλοσχηματισμένα γυναικεία οπίσθια που τα θαυμάζετε και σας έλκουν, τότε σας περιμένουν ηδονές και απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο το λάγνο χαρακτήρα.
    Αν δείτε οπίσθια αντρικά, να περιμένετε εξευτελισμούς και ταπεινώσεις.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε κατασκότεινο δρόμο ή εξοχή και το απολαμβάνετε, σημαίνει πως διαθέτετε όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να βγείτε από μια δύσκολη θέση.

  • Ένα επίσης σπάνιο όνειρο, η αύρα, καθώς σημαίνει διπλή διείσδυση στο μυαλό λόγω του ότι βρισκόμαστε ήδη σε όνειρο.

  • Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

  • Το σέλινο, στα όνειρα, θεωρείται το κλασσικότερο σύμβολο της απιστίας.
    Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας να κρατάει σέλινο στα χέρια του, σημαίνει πως είναι άτομο αξιόπιστο και σωστά τον εκτιμάτε.

Εγγραφή στο RSS - δεκάρα