Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κανιβαλισμός

Αρχική » Oneiro » κανιβαλισμός

Ονειροκρίτης κανιβαλισμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κανιβαλισμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι είστε αυτοκράτορας σε κάποιο βασίλειο, σημαίνει έπαρση και κακές αποφάσεις από τις οποίες το όνειρο σας προειδοποιεί να προστατευτείτε.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.
    Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε χώρους κοσμημένους με ξίφη και σπαθιά, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση και ευημερία.

  • Τα κουκούλια στα όνειρα συνήθως προμηνύουν επαγγελματικές επιτυχίες και μεγάλη κερδοφορία ή ανάπτυξη.
    Σημειολογικά κρύβουν την υπόσχεση για νέα ξεκινήματα και μεταμόρφωση όπως ακριβώς συμβαίνει και στην φύση με τις πεταλούδες.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Η αστρική σφαίρα και η παρουσία μας σε αυτήν μέσα στα όνειρα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

    Έτσι, αν δείτε στο όνειρο σας την αστρική σφαίρα, σημαίνει ότι οι προσπάθειες και τα σχέδια σας θα κορυφωθούν σε παγκόσμια επιτυχία και διάκριση.

Εγγραφή στο RSS - κανιβαλισμός