Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αντιξοότητα

Αρχική » Oneiro » αντιξοότητα

Ονειροκρίτης αντιξοότητα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αντιξοότητα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αναποδιά - δυσκολία - αντιξοότητα

Ονειροκρίτης αναποδιά - δυσκολία - αντιξοότητα

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σας έτυχαν αναποδιές, σημαίνει ότι θα έχετε αποτυχίες και συνεχείς άσχημες προοπτικές.

Αν δείτε άλλους σε αναποδιές, σημαίνει σκυθρωπά περιβάλλοντα και η αρρώστια κάποιου προσώπου θα προκαλέσει σοβαρούς φόβους για την επιτυχή λειτουργία σχεδίων.

Σχετικά όνειρα

  • Ο γύψος όταν εμφανίζετε στο όνειρο σε οποιαδήποτε μορφή του προμηνύει την άκαρπη προσπάθειά μας για ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν.

  • Το ενέχυρο στο όνειρό σας, είτε το δίνετε είτε το παίρνετε οποιαδήποτε συναλλαγή σημαίνει ότι οι κακοτοπιές σας θα συνεχιστούν για λίγο καιρό ακόμα.

  • Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.

  • Αν δείτε ότι είστε ντυμένος στο χακί και υπηρετείτε ως στρατιώτης, να περιμένετε στενοχώριες που ίσως σας λυγίσουν.

    Αν δείτε στρατιώτες να περπατούν στο δρόμο, θα λάβετε ειδήσεις που θα ματαιώσουν τα σχέδια σας.

  • Η κότα θεωρείται ονειρικό σύμβολο άμεσα συνυφασμένο με τα επαγγελματικά, και συγκεκριμένα με προτάσεις που θα σας γίνουν μελλοντικά.

    Αναλόγως του χρώματος της κότας ερμηνεύεται και η πρόταση που σας γίνεται :

  • Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

Εγγραφή στο RSS - αντιξοότητα