Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

arrest

Αρχική » Oneiro » arrest

Ονειροκρίτης arrest - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : arrest

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η κλινική όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στο όνειρο δεν θα μπορούσε να είναι ένα μέρος αναψυχής.
    Εμφανίζετε στο όνειρό μας για να μας πει ότι ξεκινάει για εμάς μια πολύ δύσκολή περίοδος, πού θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν.

  • Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε κάποιο θαύμα να γίνεται ή ότι εσείς κάνετε θαύματα, σημαίνει πως θα ξαφνιαστείτε από τις άσχημες εξελίξεις στα ερωτικά σας θέματα.
    Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τα άτομα που σας αγαπούν.

  • Το να ακούσετε ή να εξαπολύσετε βωμολοχίες, κατηγορίες και προσβλητικά λόγια στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα προειδοποιητικό σημάδι που κάλλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πεθερό ή πεθερά, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δεδομένου ότι είστε ανύπαντροι, θα περάσετε μια περίοδο μεγάλης έντασης στις σχέσεις σας με πρόσωπα αγαπημένα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως αντιγράφετε, σημαίνει δυσμενή αποτελέσματα από καλά δοκιμασμένα σχέδια. Δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχετε, με αποτέλεσμα να τα παρατάτε πολύ εύκολα στη ζωή σας

Εγγραφή στο RSS - arrest