Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανεμοστρόβιλος

Αρχική » Oneiro » ανεμοστρόβιλος

Ονειροκρίτης ανεμοστρόβιλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανεμοστρόβιλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η αυτοκτονία στα όνειρα υποδηλώνει συνήθως διαταραχή του νευρικού συστήματος και του συνειδησιακού πεδίου.

    Αν στο όνειρο σας κάνατε απόπειρα αυτοκτονίας, τότε προσέξετε μήπως η κακή ψυχολογική σας κατάσταση σάς οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και σπασμωδικές αποφάσεις.

  • Η κρεμάλα - ικρίωμα στα όνειρα θεωρείται όνειρο με έντονες ψυχολογικές αποχρώσεις που αφορούν την διέξοδο που ψάχνεται σε προβλήματα τα οποία σας βασανίζουν.
    Αγχώνεστε πολύ και νιώθετε συχνά ενοχές για ότι κι αν κάνετε, κάτι το οποίο σας καταβάλει μακροπρόθεσμα και είναι ανθυγιεινό.

  • Θα περίμενε κανείς ότι το να βρεθείς ανάσκελα στον ύπνο σου θα σήμαινε ίσως κάτι κακό ή και οριστικό όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Αυτό που παίζει ρόλο είναι το μέρος που βρίσκεσαι και όχι το πώς σε αυτήν την περίπτωση.

  • Το γλυκόλαλο αυτό πουλί συμβολίζει ,παραδοσιακά, τον έρωτα και την καλή τύχη.

    Αν δείτε καναρίνι στον ύπνο σας, σύντομα θα πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

    Αν δείτε στοίβες από ξύλα πεταμένα το όνειρό δεν είναι καλό καθώς σημαίνει αρρώστιες και βάσανα στον στενό σας κύκλο ή και σε εσάς τους ίδιους.

  • Τα όνειρα στα οποία εμφανίζετε μια πρώην αγάπη είναι πολύ συνηθισμένα, ειδικά μετά την πρόσφατη σύναψη μιας νέας σχέσης ή μετά από χωρισμό γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά.

Εγγραφή στο RSS - ανεμοστρόβιλος