Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

απόγνωση

Αρχική » Oneiro » απόγνωση

Ονειροκρίτης απόγνωση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : απόγνωση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Τα σαλιγκάρια θεωρούνται σχετικά κακό όνειρο λόγω της δυσκινησίας τους αλλά και της αποστροφής που προκαλούν στους περισσότερους ανθρώπους.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ψαρεύετε και πιάνετε πολλά ψάρια, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.

    Αν δείτε ότι δεν είναι καλή η ψαριά ή τα ψάρια είναι πεθαμένα, να περιμένετε αποτυχίες και βάσανα.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας ανέθεσαν κάποια αγγαρεία, το όνειρο σας προειδοποιεί να μην δεχτείτε προτάσεις που θα σας κάνουν φιλικά σας πρόσωπα, αφού δεν θα σας βγουν σε καλό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Το κόκκινο, ζεστό και υγιές αίμα θεωρείται, στα όνειρα, ένας από τους καλύτερους οιωνούς παρά την τρομακτική φύση του ονείρου.
    Αν δείτε πως αιμορραγείτε από κάποιο σημείο του σώματος σας, θα έχετε πρωτόγνωρες ηθικές και υλικές απολαβές .

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πώς βάζετε κάποιον να ξαπλώσει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι όσοι έχετε κουραστεί και νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πράγματα που σας βασανίζουν.

Εγγραφή στο RSS - απόγνωση