Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δεκτικός

Αρχική » Oneiro » δεκτικός

Ονειροκρίτης δεκτικός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δεκτικός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Αν στο όνειρο δείτε ένα σμήνος πουλιών ψηλά στον ουρανό, χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε τι πουλιά είναι, να περιμένετε για ένα διάστημα εμπόδια και αναποδιές σε ότι επιχειρήσετε.

    Αν έχετε κλείσει ένα πουλί μέσα σε κλουβί, να περιμένετε υλικές επιτυχίες και κέρδη.

  • Αν στο όνειρό σας βρίσκεστε σε ιππόδρομο και παρακολουθείτε ιππικούς αγώνες τότε σας προειδοποιεί να προφυλαχθείτε από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος που μέχρι πρότινος θεωρούσατε φίλους σας, διότι έχετε δίπλα σας εχθρούς στην πραγματικότητα και θέλουν να σας βλάψουν.

  • Το διαμάντι στα όνειρα θεωρείται πολύ δύσκολης ερμηνείας ονειρικό σύμβολο.

    Παλαιότερα θεωρούταν δυσοίωνο όνειρο και προμήνυμα συμφορών.

    Η εμπειρία όμως έχει δείξει ότι τα διαμάντια στα όνειρα είναι πολύ θετικός οιωνός που φέρνει θετικές εξελίξεις.

  • Οι λουκουμάδες όπως και τα περισσότερα γλυκά, δεν προμηνύουν ευχάριστες καταστάσεις.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι τρώτε λουκουμάδες ή αγοράζετε, πιθανό κάποια άσχημα λόγια εις βάρος σας να σας στενοχωρήσουν ή απλά άσχημες ειδήσεις.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

Εγγραφή στο RSS - δεκτικός