Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αποκληρωμένη

Αρχική » Oneiro » αποκληρωμένη

Ονειροκρίτης αποκληρωμένη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αποκληρωμένη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αποκλήρωση

Ονειροκρίτης αποκλήρωση

Πολλές φορές η αποκλήρωση στα όνειρα εκφράζει τους φόβους που έχουμε για το πώς μας βλέπουν οι κοντινοί μας άνθρωποι αλλά και οι γύρω μας. Το όνειρο αυτό λειτουργεί ως υπενθύμιση, για να αρχίσουμε μία εσωτερική αναζήτηση η οποία θα μας οδηγήσει στο να επαναπροσδιορίσουμε το πού στεκόμαστε.

Σχετικά όνειρα

  • Όνειρο που σχετίζεται με την ηδονή την οποία και θα απολαύσετε αν δείτε καράβι να περνάει από διώρυγα.
    Όσο κι αν είχατε κυλιστεί στην απελπισία το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα επιβραβευτείτε μ' αυτό το όνειρο.
    Σας αξίζει άλλωστε.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος/ίδια υπηρέτης ή υπηρέτρια, θα υποστείτε, στο άμεσο μέλλον, προσβολές και ταπεινώσεις.
    Αν δείτε ότι έχετε ένα σπίτι με πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, είστε άτομο εγωπαθές και ματαιόδοξο.

  • Οτιδήποτε έχει σχέση με κηπουρό στο όνειρό μας, αποτελεί ένα ευχάριστο μήνυμα, οπότε μην φοβάστε καθόλου.
    Στην περίπτωση που στον ύπνο μας δούμε κάποιον κηπουρό, θα πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από κάποιο κοντινό μας πρόσωπο που θα μας κάνει να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες.

  • Η ζυγαριά και το ζύγισμα στα όνειρα αποτελεί την αλληγορία της θείας δίκης.
    Έτσι η ζυγαριά όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας είναι ένα σύμβολο δικαιοσύνης και αντιπροσωπεύει : είτε την ανάγκη μας για ισορροπία είτε τον φόβο μας μην κριθούμε ανεπαρκείς.

  • Αν έχετε ακούσει κάποιον να μιλάει πάνω στην ερμηνεία των ονείρων, είναι πολύ πιθανό να έχετε ακούσει και για την ερμηνεία των στρειδιών, καθώς από πολύ παλιά έχουν μια συγκεκριμένη "πονηρή" φήμη.

Εγγραφή στο RSS - αποκληρωμένη