Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αποπεράτωση

Αρχική » Oneiro » αποπεράτωση

Ονειροκρίτης αποπεράτωση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αποπεράτωση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αποπεράτωση - ολοκλήρωση - τέλος

Ονειροκρίτης αποπεράτωση

Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

Σχετικά όνειρα

  • Οι σκορπιοί, στα όνειρα, συμβολίζουν τους άκρως επικίνδυνους εχθρούς.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας δαγκώνει σκορπιός, φυλαχτείτε από πανούργο και ισχυρό άνθρωπο που γυρεύει να σας καταστρέψει.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ονειρικό σας κόσμο όπως οι ώμοι σας είναι φαρδύτεροι από ότι στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως δεν θα το βάλετε με τίποτα κάτω και θα κάνετε ό τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη πυρκαγιά που καίει δάσος, πόλη ή περιοχή, θα συμβούν κοινωνικά γεγονότα έκτακτα που θα ταράξουν τη γενική γαλήνη της πόλης ή του κράτους στο οποίο ζείτε.
    Αν καίγεται το σπίτι ή το μαγαζί σας, να περιμένετε συμφορές μέσα στην οικογένεια.

  • Αν συναντήσετε τυφλό στον ύπνο σας, θα έχετε μεγάλη πνευματική διαύγεια μετά από στεναχώριες.

    Αν βοηθήσετε κάποιον τυφλό, θα σας ζητηθεί να παίξετε καταλυτικό ρόλο στην επίλυση προβλήματος του οικείου σας περιβάλλοντος.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας περίπτερο και ότι μάλιστα ψωνίζετε απ' αυτό, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ περιορισμένες και η ζωή σας τακτοποιημένη, αλλά μέτρια.

    Αν δείτε ότι είστε περιπτεράς, να περιμένετε αποτυχίες σε όλα τα μεγαλόπνοα σχέδια σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε πατίνια και κάνετε πατινάζ σε τεχνητή ή φυσική πίστα, να περιμένετε εύκολα και απρόβλεπτα υλικά κέρδη από υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη.

Εγγραφή στο RSS - αποπεράτωση