Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ψυχίατρος

Αρχική » Oneiro » ψυχίατρος

Ονειροκρίτης ψυχίατρος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ψυχίατρος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άσυλο - ίδρυμα

Ονειροκρίτης άσυλο - ίδρυμα

Αυτό το όνειρο σηματοδοτεί επερχόμενες δυσκολίες οι οποίες τελικά θα ξεπεραστούν.

Αν δείτε σε όνειρο σας άσυλο, σημαίνει αρρώστια και δύσκολες διαπραγματεύσεις, που δε θα μπορέσετε να τις κερδίσετε παρά μόνο με μεγάλο διανοητικά αγώνα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ταξιδεύετε χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό ή ξεκινάτε για μεγάλο ταξίδι, να περιμένετε κατά το άμεσο μέλλον απογοητεύσεις, ταλαιπωρίες και αποτυχίες.

    Αν δείτε ότι αποχαιρετάτε κάποιο γνωστό ή φίλο σας που αναχωρεί, θα έχετε οικονομικές ζημιές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παραλαμβάνεται κάτι που σας στέλνουν και σας το δίνει ο ταχυδρομικός διανομέας,τότε σημαίνει ότι τις προσεχείς ημέρες θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα.
    Αν είστε γυναίκα και δείτε διανομέα, τότε σας φέρνει την είδηση μιας εγκυμοσύνης ή ενός γάμου.

  • Ένα όνειρο αυτού του είδους μερικές φορές είναι καλός οιωνός και σημαίνει, ύστερα από απειλητικές καταστάσεις, επιτυχία και πνευματική αναζωογόνηση. Ειδικά αν διανύετε περίοδο στην ζωή σας όπου έχετε άγχος λόγω δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζετε.

  • Γενικά η παρουσία σκούπας, στα όνειρα, προοιωνίζει δυσάρεστες καταστάσεις.

    Αν όμως δείτε ότι κρατάτε μια σκούπα και σκουπίζετε, θα πάρετε αποτελεσματικές αποφάσεις για κάποιες ριζικές αλλαγές στην ζωή σας.

  • Με τις κακοτοπιές εννοούμε ένα μέρος που είναι δύσκολο να περπατηθεί.

    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε κάποιο περίεργο μέρος, δύσβατο και δεν μπορείτε να το περάσετε εύκολα, τότε όπως και στον ύπνο σας έτσι και στη ζωή θα συναντήσετε πλήθος εμποδίων και δυσκολιών.

  • Να και ένα όνειρο που μας καλεί να ξανασκεφτούμε τα λάθη του παρελθόντος.
    Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είσαστε ασυνήθιστα άγριοι ή ότι είσαστε περιτριγυρισμένοι από άγριους ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι έχετε απομακρυνθεί από τους ανθρώπους που ήταν κοντά σας λόγω της διαγωγής σας.

Εγγραφή στο RSS - ψυχίατρος