Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αφιέρωση

Αρχική » Oneiro » αφιέρωση

Ονειροκρίτης αφιέρωση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αφιέρωση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε μια έδρα οποιασδήποτε μορφής τότε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε δυσάρεστα γεγονότα στις προσωπικές σας υποθέσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Η ερμηνεία του ονείρου, παραδόξως, δεν είναι η ίδια όπως το να δείτε νεκρό.
    Το να είστε μπροστά στην πράξη του ενταφιασμού ενός νεκρού τότε να περιμένετε την ανταμοιβή των κόπων σας σε διαφορά πράγματα που έχετε κάνει.

  • Αν βρεθείτε σε χώρο όπου εκείνη τη στιγμή πραγματοποιείται δημοπρασία, τότε το όνειρό σας σάς προειδοποιεί για οικονομικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε.
    Αν όμως δείτε ότι βγαίνουν σε πλειστηριασμό δικά σας αντικείμενα, τότε τα προβλήματα αυτά θα μετατραπούν σε επιτυχίες.

  • Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

  • Η παρουσία της γάτας στα όνειρα είναι ευοίωνη, εκτός από τη μαύρη γάτα, που θεωρείται συμβολικά το άκρον άωτον της γρουσουζιάς.

    Αν δείτε γάτα ήρεμη και τρυφερή να περιφέρεται στο σπίτι σας, να προσδοκάτε ανέφελη οικογενειακή ζωή.

Εγγραφή στο RSS - αφιέρωση